klantspecifieke carrosseriebouw
ContactRoute0561-612844
 - Heiwo

Reparatie schade

Heeft uw carrosserie schade opgelopen? Profiteer dan van de trailer reparatie service die onze monteurs u op onze locaties Wolvega en Maasdijk aanbieden. Het geheel laten controleren en repareren van uw trailer, truckbak of aanhanger verlengt de levensduur van de carrosserie. Deze kosten verdienen zich zo dubbel en dwars terug.

Reparatie afdelingen

Zowel in Wolvega als ook in Maasdijk hebben we een gespecialiseerd reparatieteam voor u klaarstaan. U kunt bij ons terecht voor alle zaken. Of het nu gaat om een kleine schade, u voor onderhoud komt of er een serieuze reparatie benodigd is. Uw trailer, truckbak of aanhanger is bij ons in goede handen en wij kunnen elke klus klaren.

Servicecontracten

Heiwo sluit graag servicecontracten met u af. Het is uw keuze of het een enkele trailer dan wel uw gehele wagenpark betreft. In overleg worden uw wensen besproken en vastgesteld. Heiwo zorgt voor een heldere en duidelijke offerte. Uitvoering van de service en trailer reparatie gebeuren op betrouwbare en vakkundige wijze.

Trailer Reparaties

Bestaande trailers, truckbakken en aanhangers voorzien van laadkleppen. Compartimenteringen inbouwen. Wand en vloer vernieuwing. Reparatie aan de koel- of verwarmingsapparatuur. Optimale sluiting van deuren, opnieuw spuiten van de carrosserie. Heiwo trailer reparatie kan al deze wensen voor u verzorgen.

Neem contact op met één van onze medewerkers.

Johan de Vries in Wolvega T: 0561-691104 / M: 06 41472513 / What’s app: 0561-691104

Arco Bergwerff in Maasdijk T: 0174-511123 / M: 06 53 31 66 68

Liever een contactformulier? Contact
Voordelen HEIWO
  • Klantspecifiek Maatwerk
  • Innovatieve partner
  • Duurzame producten
  • 8 jaar garantie
  • Professionele partner
  • Betrouwbare levertijden
Route
Heiwo Repair Wolvega BV

 

Heiwo Repair Maasdijk BV