klantspecifieke carrosseriebouw
ContactRoute0561-612844
 - Heiwo

Werken bij Heiwo

Leuk dat je geïnteresseerd bent om bij ons te komen werken! Heiwo is een mensenbedrijf. De producten van Heiwo zijn technisch van aard waarbij naast de juiste materiaalkeuze de kwaliteit wordt bepaald door de medewerkers. Elke functie is belangrijk. Elke medewerker draagt direct of indirect bij aan de kwaliteit van onze producten. Er is dan ook veel te ondernemen binnen ons bedrijf. Wil je ook deel uitmaken van ons team? Kijk dan bij onze openstaande vacatures en stageplaatsen.

Open sollicitaties

Uiteraard is het mogelijk om een open sollicitatie te versturen. Stuur je sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae naar vacatures@heiwo.nl. Wellicht biedt jouw open sollicitatie nieuwe mogelijkheden.

Goede werksfeer

Bij Heiwo staat denken en werken in het belang van de klant centraal. Op alle niveaus. Tegelijkertijd is het kenmerkend voor Heiwo dat medewerkers ook oog en oor hebben voor elkaar. Collegialiteit en samen werken horen bij ons werk. Het is geen toeval dat we relatief lange dienstverbanden kennen. We zijn zuinig op onze medewerkers en investeren graag in scholing en kennisuitbreiding. Dit haalt het beste uit onze mensen en levert uiteindelijk ook het gewenste resultaat op voor de onderneming. De combinatie van een hoog kennisniveau met een goede werksfeer leidt tot een eindproduct van hoge kwaliteit en tevreden klanten. Het gevolg hiervan is een gezonde duurzame onderneming.

Voordelen HEIWO
  • Klantspecifiek Maatwerk
  • Innovatieve partner
  • Duurzame producten
  • 8 jaar garantie
  • Professionele partner
  • Betrouwbare levertijden
Route
Heiwo Repair Wolvega BV

 

Heiwo Repair Maasdijk BV