klantspecifieke carrosseriebouw
ContactRoute0561-612844
 - Heiwo

MVO

We willen het allerbeste voor u en uw transport. Maar daarbij letten we ook op wat beter is voor het milieu, daar willen we ook graag ons steentje aan bijdragen. We voelen ons verantwoordelijk om zo duurzaam mogelijk te ondernemen als producent van trailers, aanhangwagens en truckbakken.

Planet, people, profit

De 3 P’s zeggen het in drie woorden helemaal: we dragen bij aan een beter milieu voor onze planeet en daarbij letten we ook op het welzijn en belang van zowel die van u als die van onze medewerkers. Gedurende het hele productieproces monitoren we een aantal belangrijke punten:

  • De grondstoffen en basismaterialen die we gebruiken
  • We kijken kritisch naar de energiebelasting per processtap
  • Ook beheersen en minimaliseren we de afvalstromen

Daarbij gebruiken we alleen milieuvriendelijke en duurzame producten en materialen, zoals watergedragen lak en hardhout met FSC-keur. We kijken ook vooral naar de duurzaamheid van het product.

Zonnepanelen & LED-verlichting in de productiehallen

Op onze productiefaciliteiten in Wolvega maakt Heiwo gebruik van zonnepanelen. Deze zonnepanelen verzorgen 80% van de energie die Heiwo nodig heeft. Een groot gedeelte van het energieverbruik gaat naar de verlichting van de grote productiehallen. Door LED-verlichting in te zetten worden de hallen niet alleen beter verlicht, maar wordt ook nog eens 20% in energieverbruik bespaard ten opzichte van standaard verlichting.

Win-winsituatie

Onze R&D afdeling is continu bezig met aanpassingen in het product die leiden tot minder gewicht, vermindering van de luchtweerstand en verbeteren van het isolerend vermogen. Hierdoor vragen de Heiwo producten minder brandstof van de truck en van de koelmachine. Een win-winsituatie! U bespaart op uw brandstof en tegelijk sparen we het milieu.

Naast dat we aan het milieu denken en u helpen in uw kostenbesparing, vinden we ook een goede omgang met onze medewerkers erg belangrijk. We bieden een veilige en schone werkomgeving en dat resulteert in een prettig werkklimaat. En daarnaast krijgt iedereen bij ons de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling om zo ieders competenties optimaal te benutten. We staan borg voor betrouwbaarheid, transparantie en integriteit.

Duurzame inzetbaarheid bij Heiwo

Heiwo hecht veel waarde aan een prettige werksfeer. Efficiënte samenwerking en persoonlijke ontwikkeling zijn van groot belang om een prettige werksfeer te kunnen garanderen. Met behulp van het Europees Sociaal Fonds (ESF) zet Heiwo zich in als werkgever voor de duurzame inzetbaarheid van al haar medewerkers.

Europees Sociaal Fonds

 

 

Voordelen HEIWO
  • Klantspecifiek Maatwerk
  • Innovatieve partner
  • Duurzame producten
  • 8 jaar garantie
  • Professionele partner
  • Betrouwbare levertijden
Route
Heiwo Repair Wolvega BV

 

Heiwo Repair Maasdijk BV