klantspecifieke carrosseriebouw
ContactRoute0561-612844
 - Heiwo

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk aspect van de Heiwo MVO strategie en filosofie. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers streven we continu naar procesverbeteringen die kunnen leiden tot een lagere belasting voor het milieu.

Daarbij letten we op welke materialen we gebruiken en de wijze van construeren om producten een langere levensduur te bieden. Langer dan vele concurrerende producten met lagere onderhoudskosten én met lagere brandstofkosten. Op deze wijze leveren onze trailers, truckbakken en aanhangwagens een substantiële reductie van de milieubelasting en bieden wij u, als transporteur of eigen vervoerder, ook een positief rendement.

Duurzame isolatie

In onze geconditioneerde productiehal in Wolvega beschikken we over 2 volautomatische lijmmachines voor 12 vacuümtafels, welke de dosering en de applicatie van de lijm verzorgen. Deze productiemethode zorgt voor een optimale hechting van de verschillende componenten. In het productieproces worden de panelen aan elkaar verlijmd tot een stabiele constructie waardoor koude bruggen uitgesloten zijn en we een uitstekende en duurzame isolatie realiseren.

Minder kosten

De lange levensduur van onze producten leidt tot een reductie van grondstoffen. De keuze van de materialen en de constructie leveren daarnaast lagere onderhoudskosten op. De isolatiewaarde blijft waardoor de koelmachines ook minder brandstof verbruiken. En dat is zowel goed voor het milieu en goed voor uw kostenplaatje. De condities voor uw producten zijn en blijven optimaal.

Zonnepanelen & LED verlichting

De productiefaciliteit van Heiwo in Wolvega is voorzien van een moderne zonnepanelen, die liefst 80% van het totale energieverbruik voor hun rekening nemen. Hierdoor wordt dus het grootste gedeelte van de gebruikte energie duurzaam opgewekt. Daarnaast wordt in de productiehallen hoogwaardige LED verlichting gebruikt. Deze verlichting is niet alleen prettiger voor de werknemers, maar zorgt nogmaals voor 20% verlaging in het energieverbruik.

Voordelen HEIWO
  • Klantspecifiek Maatwerk
  • Innovatieve partner
  • Duurzame producten
  • 8 jaar garantie
  • Professionele partner
  • Betrouwbare levertijden
Route
Heiwo Repair Wolvega BV

 

Heiwo Repair Maasdijk BV