klantspecifieke carrosseriebouw
ContactRoute0561-612844
 - Heiwo

3 stuks Sligro ‘strand’ trucks voor Euser

Deel dit bericht: deel via Facebook deel via Twitter deel via LinkedIn

Koninklijke Euser BV heeft 3 speciale Mercedes 4×4 trucks met Heiwo multi temp carrosserieën in gebruik genomen. Deze worden door Euser voor Sligro en Heineken ingezet om strandtenten te bevoorraden. Hiervoor is de truck uitgerust met een systeem om de spanning in de banden te kunnen laten variëren, lage spanning op het strand voor meer grip en standaard spanning op de weg.

De speciale Heiwo carrosserieën zijn aangepast voor deze 4×4 trucks, zoals een toegangsluik in de vloer om bij de versnellingsbak te kunnen komen, versterking in de voorwand voor de luchtketels. Daarnaast is de carrosserie in een smalle vriesgang en brede koelgang opgedeeld, is de koelmachine in een nis geplaatst om zodoende niet te hoog te worden maar wel nog de truckcabine te laten kantelen voor onderhoud. Diverse roestvrijstalen kisten zijn geplaats waarin onder andere de vetpomp is ingebouwd.

De Carrier stille multitemp koelmachine zorgt dat de lading op temperatuur blijft en de speciale aluminium volume achtersluitende laadklep van Dhollandia zorgt voor het eenvoudig laden en lossen.

Heiwo wenst Euser veel zonnige dagen toe op het strand.

BENIEUWD OF HEIWO OOK IETS VOOR U KAN BETEKENEN? NEEM CONTACT OP