klantspecifieke carrosseriebouw
ContactRoute0561-612844
 - Heiwo

Plywood panelen

Ongeïsoleerde wagens worden meestal uitgevoerd met zogeheten plywood panelen. Deze panelen zijn in de markt in vele kwaliteiten te verkrijgen. Maar geen van deze panelen voldoen aan de normen en kwaliteit die Heiwo hier aan stelt. De Heiwo plywood panelen onderscheiden zich in materiaal keuzes.

Visitekaartje voor uw bedrijf met plywood panelen

Het verwerkte multiplex bestaat hoofdzakelijk uit berken. Dit resulteert in een zeer sterk en stabiel plywood paneel. Door de keuze aan de buitenzijde van polyester gelcoat plaat, is de buitenzijde vrij van pin-holes en visueel optimaal strak. Voorzien van uw reclame, een echt visitekaartje van uw bedrijf.

Aan de binnenzijde verlijmen wij aan de onderzijde van de zijwanden een gegalvaniseerde omgezette stalen stootplaat van 4 mm, welke gelast zit aan de dwarsliggers van het chassis. Zo ontstaat een plywood tailer met zeer hoge impact sterkte die ook nog eens uiterst stabiel is.

Ook genieten van de kwaliteit van Heiwo Products?

Weten wat Heiwo Products voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie over de plywood panelen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of breng een bezoek aan Heiwo in Wolvega. Wie weet geniet ook u binnenkort van echte Heiwo kwaliteit!

Voordelen HEIWO
  • Klantspecifiek Maatwerk
  • Innovatieve partner
  • Duurzame producten
  • 8 jaar garantie
  • Professionele partner
  • Betrouwbare levertijden
Route
Heiwo Repair Wolvega BV

 

Heiwo Repair Maasdijk BV