klantspecifieke carrosseriebouw
ContactRoute0561-612844

Isotherm oplegger van der Steen

Deel dit bericht:

Van der Steen Transport uit Heiloo heeft een nieuwe starre 3-assige Heiwo isotherm oplegger in gebruik genomen.

Het 3-assige chassis is voorzien van een zwanenhals tbv de inwendige hoogte en heeft 3 BPW schijfremassen met een fusee besturing op de 3e as. Daarnaast is en de 3e en 1e as uitgevoerd als een liftas. De Alcoa Dura Bright velgen zijn voorzien van 385/65 R22.5 banden. Het geheel is voorzien van een palletkist voor 36 Europallets en in de rode kleur gespoten.

De opbouw is uitgerust met diverse vormen voor ladingzekering zoals 2 ingebouwde bindrailzen in de zijwanden, 3 dakrailzen, 3 verzonken vloerrailzen en 3 verzonken bloemenkargoten in de vloer. De inwendige lengte bedraagt 13.515 mm en inwendige hoogte is 2700 mm.

De koelmotor is van Carrier, een Vector 1550 en een 3000 Kg D’Hollandia achtersluitende laadklep met een plateaulengte van 2200 mm vergemakkelijkt het laden en lossen. Het geheel is voorzien van roestvrijstalen lichtbakken, accukist en gereedschapskist.

De totale opbouw is in de witte kleur gespoten en voorzien van de rode onderlijn en rode laadklep waarna de “van der Steen” reclame belettering het geheel compleet maakt.

Na de vorige levering in 2015 zijn wij verheugd opnieuw zo’n mooie oplegger te mogen leveren.

BENIEUWD OF HEIWO OOK IETS VOOR U KAN BETEKENEN? NEEM CONTACT OP