klantspecifieke carrosseriebouw
ContactRoute0561-612844

Isotherm oplegger

Deel dit bericht:

De Winter Logistics uit Honselersdijk bestaat 25 jaar!

De Winter Logistics viert Oud & Nieuw dit jaar in april! Op de eerste dag van april bestaan we namelijk precies 25 jaar. Toen Mickey Mouse op dezelfde dag in 1992 Euro Disney opende, tekende Ton de Winter de oprichtingsstukken van De Winter Logistics. Misschien (bijna) net zo feestelijks maar het was het begin van 25 jaar transport en logistiek in de agrosector op basis van jeugdige ambitie, innovatie, betrouwbaarheid, samenwerking en… liefde voor ons prachtige vak. Reden voor een spetterend feest, dachten wij zo. En natuurlijk ook van vooruit kijken. Vandaar het thema Oud & Nieuw.

En, horen we u denken, wat merk ik als trouwe relatie van dit mooie jubileumjaar? Morgen onthullen we onze speciale jubileumtrailer aan het personeel; het is letterlijk een plaatje op de weg! Die trailer speelt straks ook een rol bij onze jubileumviering voor onze klanten en relaties. We hebben namelijk een originele verrassing bedacht om ons jubileum met u te vieren. Deze zomer gaat De Winter Logistics letterlijk ‘On Tour’ om het 25-jarig jubileum met klanten en relaties te vieren, en u hoeft hiervoor niet naar óns toe te komen.

In juni vertrekt onze De Winter Logistics pop-up borreltruck voor een feestelijke rit langs verschillende adressen in Nederland, zo doen we drie locaties in Westland aan, één in Boskoop, één in Aalsmeer en één in Herongen. We komen dus ongetwijfeld ook bij u in de buurt. Om u te bedanken voor uw vertrouwen en te proosten op een mooie toekomst samen. Houd die truck, en onze nieuwe website, in de gaten. Wij kijken met een glimlach uit naar onze feestelijke ontmoeting!

BENIEUWD OF HEIWO OOK IETS VOOR U KAN BETEKENEN? NEEM CONTACT OP