klantspecifieke carrosseriebouw
ContactRoute0561-612844

3-assige plywood oplegger

Deel dit bericht:

Heiwo heeft na de levering van 9 plywood opbouwen van 2015 een vervolgopdracht van Pacton ontvangen voor 4 plywood opbouwen voor Oegema Transport te Dedemsvaart.

Oegema Transport Dedemsvaart b.v. is een modern nationaal en internationaal transportbedrijf dat logistieke diensten aanbiedt op een hedendaags niveau. Voor onze klanten zijn wij een betrouwbare partner met wie wij in samenwerking aan het best mogelijke werken. Korte lijnen tussen klant, planning en chauffeurs zijn onze kracht.

Al meer dan 95 jaar levert ons bedrijf een grote variatie aan transporten. In samenspraak met de klant proberen wij tot individuele en efficiënte oplossingen te komen. Als gevolg van doorlopende innovatieve investeringen in organisatie, materieel en personeel is ons transport grenzeloos goed geregeld.

Binnen ons bedrijf werken wij met meer dan 400 medewerkers op een collegiale wijze samen. We hechten waarde aan een goede sfeer en prettige arbeidsverhoudingen; mede omdat we hiermee uiteindelijk onze klant een dienst bewijzen!

34 pallets Heiwo plywood opbouw met afgeschuinde voorhoeken, 4-laags Heiwo plywood panelen met versterking voor de opgebouwde bindrailzen, hardhouten vloer met omega’s, centrale smering, totaal gespoten en beletterd in de huisstijl van Oegema.

BENIEUWD OF HEIWO OOK IETS VOOR U KAN BETEKENEN? NEEM CONTACT OP