klantspecifieke carrosseriebouw
ContactRoute0561-612844
 - Heiwo

LZV Combinatie

Heiwo heeft voor al uw transportvormen dé oplossing! Ook wanneer u meer goederen transporteert dan met een gewone vrachtwagen mag worden vervoerd. Daarvoor produceren wij langere en zwaardere vrachtautocombinaties, ofwel LZV combinaties.

Hoe lang en inwendig hoog een dergelijke LZV uiteindelijk is, is geheel aan u. Uiteraard wel tot een zekere grens. Een LZV combinatie is maximaal 25.25 meter lang en 60 ton zwaar, terwijl onze huidige combinaties maximaal 16.50 meter lang zijn en (in Nederland) een gewicht van maximaal 50 ton mogen hebben.

Wij staan garant voor kwaliteit. Vrijblijvende offerte

LZV combinatie samengesteld naar uw wensen

Naast de hoogte en de lengte van de LZV is uiteraard ook uw type vracht van belang. Zo is er voor al uw droog transport de plywood opbouw. Voor producten die onder een bepaalde temperatuur vervoerd moeten worden bieden wij een aparte koeluitvoering. Voor vrijwel alle vervoerstypen produceren wij voor u LZV combinaties. En daarbij zijn er verschillende varianten voor u mogelijk:

LZV combinatie

Voor de juiste samenstelling van elke LZV configuratie is het zeer belangrijk om alle afmetingen van alle componenten nauwkeurig in kaart te brengen. We helpen u graag met het samenstellen van de juiste LZV combinatie voor uw transport.

LZV combinatie: de mogelijkheden en voordelen

  • Onze B-double LZV’s zijn uitgerust met een doorlaadsysteem. Met harmonicadeuren in de voorste oplegger en een robuuste overrijdplaat kunt u heel eenvoudig de voorste oplegger beladen
  • Het aantal vervoersbewegingen is minder
  • De transportkosten per eenheid zijn belangrijk lager, evenals het brandstofverbruik
  • Minder CO2 uitstoot per vervoerde eenheid.

LZV vrachtwagen vereisten

Om een LZV vrachtwagen te besturen is het voor de chauffeur verplicht om een LZV certificaat te hebben. Deze kunt u alleen halen als u minimaal vijf jaar ervaring heeft met het besturen van een CE-voertuig, u in de drie jaar voorafgaand het examen geen rijontzegging heeft gehad en dat uw rijbewijs niet ongeldig is verklaard of ingevorderd wegens een overtreding of een misdrijf.

We spreken van een LZV combinatie als de laadlengte tenminste 18 meter is en ten hoogste 21,82 meter. Bestaande uit maximaal drie voertuigen en ingericht voor het vervoer van goederen waarvan de totale lengte niet langer is dan 25,25 meter en de totale massa niet meer dan 60 ton.

Wij stellen ons graag aan u voor

Vele honderden transporteurs gingen u al voor. Wilt u weten waarom dat is en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, en we stellen ons graag aan u voor. Uiteraard staan we altijd voor u klaar met een advies op maat voor uw toekomstige LZV.

Voordelen HEIWO
  • Klantspecifiek Maatwerk
  • Innovatieve partner
  • Duurzame producten
  • 8 jaar garantie
  • Professionele partner
  • Betrouwbare levertijden
Route
Heiwo Repair Wolvega BV

 

Heiwo Repair Maasdijk BV