klantspecifieke carrosseriebouw
ContactRoute0561-612844
Bedrijfsautorai Heiwo carrosseriebouw - Heiwo
Deel dit bericht: deel via Facebook deel via Twitter deel via LinkedIn

Carrosseriefabriek HEIWO is aanwezig op de BedrijfsautoRAI 2015

Buitenpark BedrijfsautoRAI 2015

Buitenpark voor chauffeurs

Ook dit jaar zijn we aanwezig op de BedrijfsautoRAI, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de wegtransport en logistieke dienstverlening. De BedrijfsautoRAI wordt van dinsdag 20 tot en met zaterdag 25 oktober in Amsterdam gehouden. De openingstijden zijn op dinsdag tot en met vrijdag 11:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Wij verwelkomen u graag op stand 216 in hal 1, op onze stand laten we een demonstratie opbouw zien alsmede een opbouw met doorlaadfunctie t.b.v. een aanhangwagen. Een plattegrond van de hal 1 kunt u hier downloaden.

Op het buitenterrein pakken we nog verder uit. We laten hier twee opleggers zien:

  • De emissieloze oplegger van Twan Heetkamp in samenwerking met TRS en Pacton. Deze oplegger is voorzien van een generator as welke een batterijpakket oplaadt waardoor de oplegger in de binnenstad puur elektrisch gekoeld wordt en geen fijnstoffen uitstoot.
  • De nieuwe Mega luchtvracht oplegger van Heiwo is geschikt voor 4 luchtvracht pallets waarvan 3 stuks met een hoogte van maar liefst 3000 mm! En is ATP / FNA goedgekeurd, voorzien van ladingszekering volgens de XL norm, en meer dan 3000 mm inwendige hoogte.

Programma

De aankomende editie van de BedrijfsautoRAI uitgebreid met een inhoudelijk programma. Naast voertuigen, voertuiginrichting- en uitrusting wordt er dit jaar ook aandacht besteed aan de proceskant van (weg)transport en logistieke dienstverlening. Belangrijke pijlers voor het programma zijn efficiëntie, kostenbesparing, veiligheid en duurzaamheid. Tijdens de BedrijfsautoRAI kunnen bezoekers de volgende evenementen verwachten:

  • BedrijfsautoRAI theaters; er zijn maar liefst 3 theaters met kennissessies, informatieprogramma’s en lezingen.
  • Bestelautoplein; het podium voor nieuwe bestelauto-modellen.
  • InnovationLAB; een kenniscentra waar presentaties, workshops en gedebatteerd wordt.
  • Buitenpark voor chauffeurs; op zaterdag zijn er speciaal voor chauffeurs activiteiten georganiseerd.

Bekijk het volledige programma hier.

BENIEUWD OF HEIWO OOK IETS VOOR U KAN BETEKENEN? NEEM CONTACT OP